PELUANG BISNES
(EVOLUSI JIHAD EKONOMI)
- ANDA AKAN MENERIMA SEBUAH PORTAL PERNIAGAAN SECARA PERCUMA
UNTUK ANDA MENJALANKAN PERNIAGAAN INI-

Jangan lepaskan peluang keemasan ini!
Bertindak sekarang!

RAKAN NIAGA DIPERLUKAN DI SELURUH MALAYSIA

ANA EDAR SDN BHD
199201017264(248768-X) AJL93346
No. 9, Jalan 6, Taman Batu, off Greenwood park, 68100 Batu caves, Selangor darul ehsan.

Peraturan & Syarat Rakan Niaga ANA EDAR SDN BHD

  1. Permohonan mestilah warganegara Malaysia dan berumur 18 tahun ke atas.
  2. Membayar yuran pendaftaran Rakan Niaga sebanyak RM30 bagi Semenanjung Malaysia dan RM35 bagi Sabah dan Sarawak.
  3. Mengisi borang permohonan Rakan Niaga dengan lengkap.
  4. Rakan Niaga bukanlah kakitangan syarikat. Setiap Rakan Niaga adalah entiti tersendiri dan menjalankan perniagaan sendiri.
  5. Rakan Niaga mestilah mematuhi Akta Jualan Langsung 1993, Peraturan Rakan Niaga serta peraturan lain yang ditetapkan oleh pihak syarikat dari semasa ke semasa.
  6. Tempoh kesahan Rakan Niaga adalah setahun (12 bulan) dan boleh diperbaharui dengan belian mana-mana produk Ana Edar Sdn Bhd. Sekiranya tiada apa-apa pembelian dibuat dalam tempoh 12 bulan, status Rakan Niaga tersebut akan terbatal.
  7. Pihak syarikat berhak melucutkan status Rakan Niaga bagi mana-mana Rakan Niaga yang didapati melanggar peraturan Rakan Niaga dan / atau peraturan Ana Edar Sdn Bhd dengan notis yang munasabah.
  8. Pihak syarikat berhak meminda mana-mana klausa peraturan, dasar syarikat, kaedah harga dan sebagainya dari semasa ke semasa sekiranya perlu untuk kepentingan semua selagi tidak bercanggah dengan syariat Islam dan atau Akta Jualan Langsung 1993. Sebarang pindaan akan dibuat selepas selesai kiraan bonus kepada Rakan Niaga dan sebelum kiraan baru. Sebarang pindaan akan dimaklumkan terlebih dahulu dalam tempoh yang munasabah.
  9. Rakan Niaga perlu mematuhi kod harga yang telah ditetapkan oleh syarikat. Rakan Niaga dilarang sama sekali menjual produk Ana Edar Sdn Bhd dengan harga yang lebih tinggi atau harga yang lebih rendah yang menjurus kepada kegiatan pemintasan harga atau mengadakan apa-apa promosi jualan yang boleh menjejaskan pasaran yang adil tanpa kebenaran bertulis daripada syarikat.
  10. Syarikat berhak mengambil tindakan sewajarnya termasuk menggantung atau memberhentikan apa-apa status, kelebihan atau manfaat ke atas mana-mana pihak sekiranya didapati terlibat dengan:- i) Amalan-amalan pemintasan harga; atau ii). Apa-apa kegiatan yang menyalahi hukum dan nilai Islam; atau iii). Memberi imej dan impak negatif kepada syarikat dan seluruh jemaah.
Sila Lengkapkan Borang Pendaftaran Rakan Niaga Di Bawah!

Butiran Penajaan

MOHD AMIN BIN JUMBERI (011-12762166)

No. Rakan Niaga MY20000590

Berdasarkan konsep Hibah Mu'allaqah, pihak syarikat bersetuju menawarkan kepada Rakan Niaga manfaat Bonus seperti Bonus Prestasi, Bonus Pencapaian Jualan Individu, Bonus Pencapaian Jualan Kumpulan Individu, Bonus Pencapaian Jumlah Jualan Kumpulan Individu dan Bonus Kepimpinan yang perincian dan syaratnya boleh dirujuk pada Pelan Pemasaran.

Dengan melengkapkan borang ini, saya seperti nama pemohon di atas mengesahkan segala maklumat yang diberikan adalah benar dan pihak syarikat berhak mengambil tindakan sekiranya palsu atau tidak tepat.

© 2020 SariGamatGold2u.Com | Semua Hak Cipta Terpelihara

Assalamualaikum.
Saya berminat untuk membeli produk di dalam laman web www.SariGamatGold2u.com
Powered by