Positive Energy Patch (PEP)

PEP TEKNOLOGI NANO SEBAGAI ALTERNATIF AKUPUNTUR MODEN. TAMPAL JER..

AKUPUNTUR adalah salah satu rawatan tradisional di mana jarum digunakan untuk ditusuk pada satu titik yang spesifik di bahagian badan. Ia digunakan untuk mengimbangkan bio energy dalam badan kita.

Bagaimana Ia Berfungsi?

Dalam kaedah rawatan ini, penyakit dipercayai wujud disebabkan berlakunya ketidakseimbangan ‘Yin’ dan ‘Yang’. Pergerakan antara kedua elemen ini akan menghasilkan satu tenaga kehidupan dipanggil sebagai Qi

Qi pula dikatakan mengalir melalui meridian ataupun laluan di dalam badan manusia. Laluan tenaga ini boleh di akses melalui 350 titik akupuntur pada badan. Seseorang yang mengalami sesuatu penyakit dipercayai ia disebabkan laluan meridian yang tersumbat. Maka, untuk menyembuhkannya adalah dengan membuka semula laluan tersebut dengan menggunakan tusukan jarum.

Memasukkan jarum pada titik ini dengan kombinasi yang betul dapat membantu untuk menyeimbangkan semula tenaga di dalam badan.

Sesetengah pakar saraf menyatakan bahawa titik akupuntur tersebut terletak di bahagian saraf, otot dan juga tisu badan yang boleh dirangsang. Rangsangan tersebut akan meningkatkan pengaliran darah di bahagian tersebut dan dalam masa yang sama badan menghasilkan kompaun semulajadi yang berfungsi sebagai ‘penahan sakit semulajadi’

KINI, melalui teknologi nano yang canggih & terkini, POSITIVE ENERGY PATCH (PEP) berfungsi sebagai alternatif kepada terapi akupuntur untuk MENGEMBALIKAN & MENGIMBANGKAN SEMULA ALIRAN BIO ENERGY (‘QI’) dalam badan kita.

HASILNYA..

1) Menguatkan Imun Sistem Badan
2) Memperbaiki Tahap Energy Badan
3) Kualiti Tidur Yang Lebih Baik
4) Perbaiki Pembentukan Semula Kulit
5) Mengurangkan Masalah Rambut Gugur, Meningkatkan Pertumbuhan & Ketebalan Rambut
6) Mengurangkan Kesakitan Pada Bahagian Badan Dalam Beberapa Minit

Dan paling bestt

Nampak MUDA, CANTIK dan BERTENAGA !

CARA GUNA (KLIK Di Sini)

Tampalkan pada 3 titik poin akupuntur utama setiap malam sebelum tidur.

Rasai pengalaman sendiri seawal 24 jam.

Harga RM390 (Semenanjung Malaysia) & RM400 (Sabah & Sarawak).

(Tidak termasuk postage).

5/5

© 2020 SariGamatGold2u.Com | Semua Hak Cipta Terpelihara

Assalamualaikum.
Saya berminat untuk membeli produk di dalam laman web www.SariGamatGold2u.com
Powered by